Item 603568 - Trimble XCN1050

GPS besturings systemen en toebehoren
Merk:
Trimble
Type:
XCN1050
Produkt:
Gps systeem VRS 2.5 cm nauwkeurig
Bouwjaar:
2024
Land:
Nederland
Prijs:
op aanvraag
Optionele extra's
RTK systeem
Elektrische aansturing
Hydraulische aansturing
Bestemd voor Tractoren
Bestemd voor werktuigen
Bestemd voor zelfrijdende machines
Overige
Naast werktuigen en tractoren bieden wij ook een service en verkoop van CNH/ Trimble GPS automatische stuursystemen. Deze toepassing installeren wij op ieder merk trekker, oogst machine en werktuig. De komst van GPS in de landbouw biedt u veel mogelijkheden, uiteraard voorzien wij u graag van verdere uitleg en hebben tevens een demonstratietrekker om u kennis te laten maken met het systeem in de praktijk.
________________________________________
Waarom wilt u een automatisch stuursysteem op uw trekker?
• Het productiviteitsverhoging brengt: De concentratie van het recht rijden wordt uit handen genomen door een druk op de knop
• Het een brandstof besparing oplevert: Minimale overlapping van werkgangen Minder gemanoeuvreer op de kopakker doordat er rond gereden kan worden en niet rij op rij.
• Het een machinekosten besparing geeft: geen markeurs (stuurventiel) meer nodig en willekeurig beginnen aan een perceel, minder slijtage.
• Het een opbrengst verhoging realiseert: de verkregen data tijdens werkzaamheden en percelen in kaart brengt (o.a. opbrengst bodemverdichting bemesting bewatering)
Bij de aanschaf van een systeem is het belangrijk welke eisen u stelt aan de nauwkeurigheid van het systeem. Dit gaat gepaard met het systeem soort, bv als u 2,5cm nauwkeurig wilt werken zal dit lastig gaan met handmatig sturen. Het omgekeerde is bij een GPS signaal met een afwijking van 30 cm is het rendement van een volledig automatisch systeem verloren.
________________________________________
RTK-GPS AutoPilot
De RTK-GPS AutoPilot is het meest nauwkeurige besturingssysteem op de markt. Het systeem, dat aangesloten wordt op de hydrauliek van de trekker, heeft een nauwkeurigheid van 2,5 centimeter. Om dit te bereiken maakt Trimble gebruik van 3 gyroscopen die zowel de voorwaartse helling, de zijwaartse helling en de drift registreren. Door de driftmeting houdt de AutoPilot ook op een perceel verschillende grondsoorten uw trekker en werktuig recht. Als het om de hoogste nauwkeurigheid gaat, kunnen we de AutoPilot uitbreiden met werktuigbesturing, samen bediend vanuit één display. Voor het bedienen van het AutoPilot systeem bieden we het XCN 1050 touchscreen display aan voorzien van Nederlandstalige software. Het systeem is merkonafhankelijk en is snel en eenvoudig over te plaatsen op een andere trekker. Uiteraard kan met de AutoPilot op het CNH netwerk worden gereden.
• op 2 centimeter nauwkeurig werken
• Past op alle merken en type tractoren / zelfrijdende machines
• Hydraulisch gestuurd
• over te plaatsen op andere tractoren/ zelfrijdende machine
• Werkt zowel voor- als achterwaarts
• Combinatie met werktuigbesturing in één display

Aanbieder

Bedrijf:
Govers Mechanisatie
Naam:
Ger Govers / Mob. (0)6-22964964
Straat:
Industrieweg 2
Postcode:
5165 NH
Woonplaats:
Waspik
Staat / Prov.:
Noord-Brabant
Land:
Nederland
Int. telefoon:
Int. Fax:
Website:
www.goversmechanisatie.nl

Stuur aanbieder een bericht:

(*) Verplicht in te vullen !