Zomertour 2023: Van Cadzand naar De Cocksdorp | LandbouwMechanisatie

De LandbouwMechanisatie Zomertour gaat volgende week langs de Nederlandse kust. Redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen starten maandag in het Zeeuwse Cadzand. Na een prachtige route langs de Nederlandse kust eindigen zij op zaterdag 10 juni in De Cocksdorp op Texel (NH.).

De redacteuren rijden maandag en dinsdag met de Massey Ferguson 8S.305 Dyna VT over de Zeeuwse eilanden. Daarna vervolgen ze hun weg door de kustregio van Zuid- en Noord-Holland. Zo brengen ze onder andere een bezoek aan de bollenstreek. Vrijdagmiddag verwachten zij de oversteek te maken naar Texel. Zaterdag rijden ze de laatste kilometers over het eiland en sluiten zij de Zomertour af in De Cocksdorp.

De redacteuren rijden op de bonnefooi en verzamelen onderweg leuke en bijzondere verhalen voor de zomerspecial van vakblad LandbouwMechanisatie. Woon je op de Zomertour-route en heb je een bijzondere machine, een gloednieuwe bewaring, een grote trekkerverzameling of iets anders leuks wat je graag wilt laten zien" Stuur een mail naar [email protected] en misschien maken de redacteuren een tussenstop op jouw bedrijf.

Naast de verhalen voor het vakblad maken de redacteuren ook video"s en een dagelijkse podcast. Wil je weten waar de redacteuren precies rondrijden" Je kunt de redacteuren volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Traditiegetrouw brengen de heren de nachten door in een ludiek onderkomen. Wil je weten waarin ze dit keer slapen" Houd dan de website en social media in de gaten.

Zomertour 2023: Van Cadzand naar De Cocksdorp | LandbouwMechanisatie

Dinsdag 30 mei 2023

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/