Jean Heybroek neemt distributie Nimos-voertuigen op zich | Tuin en Park Techniek

Machinedealer en -importeur Jean Heybroek is sinds 1 mei verantwoordelijk voor de verkoop en aftersales van de werktuigendragers en transporters van Nimos. Zusterbedrijf Stierman de Leeuw blijft verantwoordelijk voor de distributie van de Nimos-onkruidborstelmachines.

Volgens Eric van Susante, directeur van Jean Heybroek, verstevigt de samenwerking met Nimos de positie van Jean Heybroek op de markt. “Jean Heybroek wil totaalleverancier zijn van innovatieve en betrouwbare onderhoudsmachines die professionals helpen om efficiënter, duurzamer en prettiger te werken. Met een compleet assortiment emissieloze werktuigendragers en transporters kunnen we onze klanten voortaan voor elke specifieke toepassing de beste oplossing bieden”, aldus Van Susante.

Frans Drost, directeur van machinefabrikant Nimos: "In Jean Heybroek vinden wij een betrouwbare distributeur met veel knowhow en een uitstekende reputatie op het gebied van aftersales. Wij verheugen ons op deze mooie samenwerking en verwachten veel nieuwe klanten blij te maken met onze producten."

De distributie van de Nimos-onkruidborstelmachines blijft in handen van Stierman de Leeuw. Deze machine-importeur uit Apeldoorn (Gld.) valt net zoals Jean Heybroek onder de divisie Reesink Turfcare van Royal Reesink. Jurgen Albers, directeur van Stierman de Leeuw, is blij met de nieuwe samenwerking. “Jean Heybroek is gespecialiseerd in groot, zelfrijdend materieel. Het is dus een logische en goede stap dat zij de werktuigendragers en transporters gaan verkopen. Daarentegen ligt onze focus op het kleine materiaal waar je achter loopt. Stierman de Leeuw blijft dus de importeur van de onkruidborstelmachines”, aldus Albers.

Jean Heybroek neemt distributie Nimos-voertuigen op zich | Tuin en Park Techniek

Maandag 8 mei 2023

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/