Kubota Gelderland

Welkom bij Kubota Gelderland

Wij zijn vanuit GRS Machines uw Kubota dealer voor de provincie Gelderland en deels voor de direct aansluitende provincies.

GRS Machines in Zevenaar is importeur en distributeur van grondbewerking en veehouderij machines, maar ook van aanbouwdelen, veldspuiten en machines voor erf onderhoud.

Kubota Gederland verkoopt hoofdzakelijk Kubota compact tractoren alsmede tuin- en parkmachines. Een volledig overzicht van alle modellen vindt u terug onder "Producten" in onze menu-balk. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie, service en onderdelen.

Daarnaast hebben wij met grote regelmaat demo, overjarige of mooie jonge gebruikte Kubota landbouw tractoren, compact tractoren, RTV Utility ATV Quads, zitmaaiers, cirkelmaaiers en aanverwante werktuigen op voorraad. Een volledig overzicht hiervan kunt u terugvinden onder "Voorraad" in onze menu-balk.

Indien u vragen heeft omtrent de verkoop, onze werkplaats of een bezoekje wilt brengen aan onze showroom, loop dan gerust eens vrijblijvend bij ons binnen, onze mensen helpen u graag verder...

Landbouw

Onderstaand een overzicht van enkele nieuwe Kubota landbouw en compact tractoren. Klik op een willekeurig Kubota model of type voor het volledig overzicht van alle modellen, betreffende landbouw en compact tractoren alsmede RTV Utility Quad modellen.

Indien u een prijs opgave of meer technische informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op met Kubota Gelderland. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom aan de Oude Steeg in Zevenaar - Nederland.

Bekijk al onze landbouw producten
Tuin & Park

Onderstaand een overzicht van enkele nieuwe Kubota tuinbouw tractoren en tuin- en parkmachines. Klik op een willekeurig Kubota model of type voor het volledig overzicht van alle modellen, betreffende tuinbouw tractoren, compact tractoren, tuin- en parkmachines alsmede RTV Utility Quad modellen.

Indien u een prijs opgave of meer technische informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op met Kubota Gelderland. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom en op ons demonstratie terrein aan de Oude Steeg in Zevenaar - Nederland.

Bekijk al onze tuin en park producten
Werktuigen

Klik op onderstaande button om het bijhorende PDF-bestand te openen, voor het volledig overzicht van verschillende Kubota werktuigen.

Indien u een prijs opgave of meer technische informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op met Kubota Gelderland. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom en op ons demonstratie terrein aan de Oude Steeg in Zevenaar - Nederland.

Bekijk ons complete aanbod werktuigen
Volgt u ons al op Facebook?
Contacteer ons

Kubota Gelderland
Oude Steeg 12
6903 PB Zevenaar
Gelderland
Nederland
Tel.0031-(0)316-523472
Fax.0031-(0)316-528528
Email[email protected]
Websitewww.kubota-gelderland.nl