Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Veenma Mechanisatie BV Veenma Mechanisatie BV
0031-(0)519-241202
www.veenma.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Amacoo: de webshop voor de agrarische sector

Amacoo: de webshop voor de agrarische sector

Directe Levering

Wij zijn altijd online beschikbaar. U kunt altijd bij ons terecht. Direct vanaf de laptop of smartphone: zoeken, vinden, bestellen en betalen. Direct vanaf de fabriek naar uw erf.

Boerenslim inkopen

Wij leveren meer dan 30.000 artikelen rechtstreeks van de fabriek zonder extra kosten. ‘een vergelijkbaar product voor minder geld’. Dat is slim boeren.

Eerlijke Prijzen

Wij vertellen een eerlijk verhaal over wat we wel doen en niet doen. Zo zijn onze levertijden iets langer, maar zijn onze prijzen veel lager dan u gewend bent.

"Wij snappen dat je als boer hard moet werken om de kost te verdienen. Goed boeren is dan ook meer dan alleen je vee goed verzorgen, het land bewerken of je gewassen laten groeien. Goed boeren is ook ondernemen & nadenken over de dag van morgen. Goed boeren is zelf je eigen keuzes kunnen maken. Dat vinden wij van Amacoo ook.

U wilt als boer of tuinder dan ook zelf kunnen kiezen of u betaalt voor extra service of niet. Bent u op zoek naar uitstekende producten tegen een eerlijke prijs zonder onnodige extra kosten van tussenhandel of dealers, dan bent u bij Amacoo op het juiste adres. En als u minder hoeft uit te geven aan machineonderdelen & toebehoren houdt u meer geld over om te ondernemen en te leven."

Dat is nog eens slim boeren.

Amacoo: de webshop voor de agrarische sector
 

Neem contact met ons op:

Amacoo B.V.
Kamerlingh Onnesstraat 6
8606 JN Sneek
Nederland
Tel: 088 - 011 9000
E-mail: info@amacoo.com
Website: www.amacoo.com
Amacoo: de webshop voor de agrarische sector