Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Nieuwe MultiToolTrac op de tekentafel

De elektrische Multitooltrac werktuigendrager krijgt een opvolger. MTT Tractors-directeur Paul van de Ham kondigt namelijk de MTT E120 aan. is korter, lichter, wendbaarder dan de eerste twee versie.

Wat blijft zijn de vier wielmotoren en de dieselmotor die een generator aandrijft. De trekker heeft een motor van 89 kW (120 pk) en stuurt met alle vier wielen. De spoorbreedte is verstelbaar van 2,25 tot 3,20 meter. De cabine wordt in het midden van de trekker geplaatst, wat het zicht op de werktuigen vergroot. MTT bouwt nu de eerste E120 in de eigen fabriek in Arnhem. April 2020 moet die klaar zijn.

(tekst gaat door onder de afbeeldingen) Waterstof en master-slave

Ook werkt MTT aan een trekker op waterstof. De motor van de E120 wordt daarvoor vervangen door een brandstofcel en de dieseltank voor waterstoftanks. Daar stopt de ontwikkeling voor het bedrijf niet. Het werft namelijk ook softwareontwikkelaars, liefst studenten, die moeten gaan werken aan een master-slave oplossing. Daarbij zou de bestuurder van de E120 meerdere autonome werktuigen aan moeten sturen.

Nieuwe MultiToolTrac op de tekentafel

Vrijdag 20 december 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/