Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Keckex Jespi-heetwatermachine nu ook in Nederland

Machinedealer Jean Heybroek haalt de Keckex Jespi naar Nederland. Deze heetwater-onkruidbestrijder, die zijn elektriciteit uit een accu haalt, staat op een onderstel en is voorzien van elektrische wielaandrijving. Op het loopvoertuig zit een 450 liter grote tank.

De Jespi is niet geheel nieuw. Video's op de website van Keckex verklappen dat de machine al in 2017 geïntroduceerd is. In 2018 werkte de Oostenrijkse fabrikant, in samenwerking met Ökotherm, ook aan een soortgelijke machine. Ruim twee jaar na de introductie introduceert importeur Jean Heybroek de machine nu ook in Nederland.

Accu

Jean Heybroek verkocht al de Keckex Komex. De Jespi-heetwatermachine is wat techniek betreft gelijk aan de Komex. Een dieselbrander verhit het water tot kooktemperatuur. De elektriciteit voor de waterpomp komt uit een 12 volts accu. Deze pomp heeft een opbrengst van 8 liter per minuut. Het water zit in een 450 liter grote tank. Met een 20 meter lange slang en handlans spuit je het water en stoom op het te bewerken oppervlakte.

Smal

Zowel de heetwatermachine als de watertank staan op een wielonderstel van 90 cm breed. De wielen worden eveneens elektrisch aangedreven. De bediening van de wielaandrijving en -besturing is vergelijkbaar met een elektrische palletwagen. De machine is 200 cm lang, 90 cm breed en 110 cm hoog.

Keckex Jespi-heetwatermachine nu ook in Nederland

Woensdag 18 december 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/