Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Vlaming-selectiewagen op rupsen

Vlaming Agri uit Zwaagdijk-Oost (NH.) heeft een selectiewagentje uitgerust met vier rupsen. Het bedrijf hoopt op termijn een derde van de in eigen huis ontwikkelde selectiewagens af te leveren op rupsen.

Vlaming Agri is ook importeur van Soucy-tracks. Maar Soucy maakt niet van deze kleine rupsen. Daarom heeft Vlaming de rupsen in eigen huis ontwikkeld, de rubber rupsen worden ook gemonteerd op minikraantjes.

De vraag naar rupsen op de selectiewagen neemt toe, doordat steeds meer boeren in het land geulen graven voor de afwatering. De kleine wielen van de selectiewagen leveren dan soms problemen op. De rupsen kunnen deze obstakels zonder problemen passeren.

Meerprijs

Wie de rupsen deze week bestelt op vakbeurs AgroTechniek Assen betaalt een meerprijs van 5.500 euro. De rupsen zijn ook achteraf op te bouwen op bestaande selectiewagens van Vlaming, als ze tenminste zijn voorzien van Poclain-wielmotoren.

Vlaming-selectiewagen op rupsen

Donderdag 12 december 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/