Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Nieuwe Perfect Triwing klepelmaaiercombi

Perfect - Van Wamel introduceert de nieuwe Triwing klepelmaaiercombinatie. De machine heeft een werkbreedte van 8,60 meter en maakte korte metten met maïsstoppels en groenbemester.

De klepelmaaiercombinatie heeft de nodige nieuwigheden gekregen. De ophanging en aandrijving van de twee zijmaaiers is herzien. Elke maaier wordt via een eigen tandwielkast en tussenas aangedreven. Dat zou volgens de fabrikant resulteren in een hoger rendement en een lager brandstofverbruik. De kleppen van de maaiers kunnen worden geopend. Daardoor kan maisstro of groenbemester met minder weerstand worden verwerkt.

De ophanging van de frontmaaier is voorzien van een getrokken aanbouwblok met pendelstuk en een instelbare bodemdrukontlasting. Afhankelijk van de wat gewenst wordt, kan de middenmaaier in de fronthef, of aan het frame achter de zijmaaiers gemonteerd worden. Tevens is de unit leverbaar voor trekkers met omkeeromrichting en in een getrokken versie.

Nieuwe Perfect Triwing klepelmaaiercombi

Maandag 9 december 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/