Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Granit komt met eigen gereedschapslijn

Onderdelenleverancier Granit introduceert een eigen gereedschapslijn: Granit Black Edition. De lijn bestaat uit dopsleutels, ring- en steeksleutels, schroevendraaiers, bit- en hoeksleutels, tangen, hamers en bankschroeven. In de toekomst wil Granit het assortiment verder uitbreiden.

Met de eigen lijn wil Granit hoogwaardig gereedschap leveren voor een scherpe prijs. Daarnaast heeft Granit het gereedschap aangepast aan de wensen van de klant. "Met behulp van de beste materialen, zoals chroom-vanadium-staal, is ons gereedschap extreem duurzaam en stevig. De ratels hebben een bijzonder hoog draaimoment volgens de DIN-norm. En de schroevendraaiers hebben een aanzienlijk langere schacht", aldus Granit.

Om de kwaliteit van het gereedschap te controleren, voert Granit controles uit op de hoofdlocatie in Heeslingen (D.). Bij de controles krijgt Granit steun van externe testinstituten.

Granit komt met eigen gereedschapslijn

Vrijdag 29 november 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/