Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Maaierproducent Grin wil groeien in Nederland

De Italiaanse fabrikant van grasmaaiers, Grin, zet voet op Nederlandse bodem. De maaierproducent zet in op maaien zonder opvang waarbij het gras tijdens het maaien wordt verpulverd.

Het productgamma van Grin bestaat uit 17 modellen van een elektrische loopmaaier tot de RM120 zitmaaier met benzinemotor. Het maaimes en schroefblad in de machines zorgen ervoor dat het gras vermalen wordt. In tegenstelling tot 'normaal' mulchen waarbij maaisel op het gazon achter blijft, claimt Grin dat haar machines het maaisel dusdanig vermalen dat het door het gazon heen valt. Daarmee dient het maaisel als voeding voor het gras.

Het hoofdkwartier van Grin is gevestigd in Sirtori op zo'n 40 kilometer ten noorden van Milaan. Het bedrijf is in 2005 opgericht en maakt 95 procent van de onderdelen in eigen beheer. Grin heeft op dit moment zes dealers in Nederland. Het bedrijf is op zoek naar meer Nederlandse dealers.

Maaierproducent Grin wil groeien in Nederland

Woensdag 27 november 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/