Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Agritechnica 2019: Brand bestrijden met Fields Fireman-fronttank

De Hongaarse start-up Fields Fireman laat op vakbeurs Agritechnica in Hannover een fronttank zien waarmee je natuur- en machinebranden kunt bestrijden. De watertank hang je in de fronthef en heeft een inhoud van 650 liter. De pomp wordt hydraulisch aangedreven.

De tank is voorzien van een 20 meter lange brandslang. Via de hydrauliek van de trekker wordt de waterpomp aangedreven. Fields Fireman heeft ook een variant met een elektrische pomp. Eventueel kan er een schuiminstallatie worden opgebouwd. In dat geval wordt er automatisch blusschuimmiddel aan het water toegevoegd .

Frontgewicht

Zolang je de tank niet gebruikt, dient de tank als frontgewicht. Het maximale gewicht is 1.200 kg. De tank kun je ook gebruiken voor het afspuiten van je machines. De tank spuit je in zestien minuten leeg.

Fields Firman is een start-up uit Hongarije. In 2016 heeft het bedrijf patent aangevraagd op de fronttank. Het bedrijf is op zoek naar dealers die de tank in Nederland willen verkopen.

Agritechnica 2019: Brand bestrijden met Fields Fireman-fronttank

Woensdag 13 november 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/