Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Köckerling komt met de Allrounder Flatline triltand-eg

Het Duitse Köckerling zal tijdens Agritechnica zijn nieuwe Allrounder Flatline triltand-eg tonen.

Deze triltand-eg is verkrijgbaar met een werkbreedte van 6 en 7,50 meter. De triltand-eggen zijn voorzien van zes rijen tanden waarvan de tanden 13 centimeter uit elkaar staan. De machine is in staat de grond van erg ondiep tot 13 centimeter diep los te trekken. Ook is de triltand-eg standaard voorzien van een STS-rol. De werkdiepte is hydraulisch vanuit de cabine te verstellen en kan ook tijdens het werk aangepast worden.

Contouren

De triltand-eg is voorzien van een contouraanpassing. Daarvoor zijn aan de voorkant van de machine vier steunwielen gemonteerd. Ze staan op grote afstand van elkaar. De opklapbare delen van de machine kunnen flexibel bewegen. Daardoor volgt de Allrounder Flatline de contouren van het land en blijft op diepte.

Drie meter

In transportstand hebben beide triltand-eggen een transportbreedte van drie meter. Opties zijn onder andere messenrol, egalisatiebord, dubbele tanden en Hill side discs.

Köckerling komt met de Allrounder Flatline triltand-eg

Woensdag 25 september 2019

Meer weten ? Kijk even op… www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/