Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand L.M.B. Roelofs L.M.B. Roelofs
0031-(0)318-414694
www.lmbroelofs.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

LMB Roelofs Bennekom is Dealer van de maand november 2020

Welkom bij LMB Roelofs Bennekom

LMB Roelofs in Bennekom is een toonaangevend bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de Nederlandse landbouwmechanisatie.

Sinds 1979 is het bedrijf gevestigd aan de Dijkgraaf 15 te Bennekom. Destijds opgericht als een filiaal van de toenmalige Fiat-importeur Leonard Lang te Apeldoorn. In 1986 ontstond Roelofs v.o.f. door de overname van dit filiaal.

Onze activiteiten bestaan al sinds jaar en dag uit de verkoop van, zowel nieuwe als gebruikte machines voor de landbouw, bosbouw en groenvoorziening. Wij vertegenwoordigen sterke merken zoals o.a. New Holland, McHale en JPM Trailers.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of loop eens binnen bij ons in Bennekom.Meer over LMB Roelofs
Enkele van onze sterke merken

Bekijk hier al onze producten
Importeur McHale Persen

Wij zijn importeur van McHale, fabrikant van hoge kwaliteit persen, wikkelaars en maaiers. Door het uitgebreide aanbod type machines kunnen wij voor elke situatie u adviseren welke pers, wikkelaar of maaier voor u geschikt is en aansluit bij uw wensen.

Neem een kijkje op onze website om ons aanbod McHale machines te bekijken.Bekijk ons machine aanbod van McHale
Importeur JPM Trailers

Sinds het begin van 2008 zijn wij importeur van het merk JPM.

Deze in Noord Ierland gevestigde fabrikant bouwt jaarlijks circa 900 trailers. De trailers zijn voor zowel landbouwtransport als voor vrachtwagen transport bestemd. De trailers zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en toch dankzij de enorme productie zeer scherp geprijsd.

Ook speciaal bouw voor uw specifieke wensen is geen probleem. Dankzij deze flexibele instelling van de fabrikant kunnen wij u altijd een trailer aanbieden die precies voor uw werk geschikt is.Bekijk ons machine aanbod van JPM
Werkplaats & Service

Met ervaren servicemonteurs, een compleet magazijn en een goed geoutilleerde werkplaats staat het team van Roelofs 24 uur per dag klaar voor optimale service.

Aan de Dijkgraaf 15 in Bennekom beschikt Roelofs over een moderne, goed ingerichte en ruim opgezette werkplaats. De monteurs hebben jarenlange ervaring in de landbouwmechanisatie en het bedrijf is VCA-gecertificeerd. Verder beschikt Roelofs over moderne diagnoseapparatuur waarmee technische problemen snel getraceerd en opgelost kunnen worden.

Ton Roelofs: "Klanten kunnen bij ons terecht voor regulier onderhoud, reparaties en het inbouwen van accessoires. Verder hebben we onze storingsdienst, waarmee we ook buiten kantooruren problemen direct verhelpen. Met drie volledig uitgeruste servicewagens voeren onze monteurs bij calamiteiten ook reparaties op locatie uit. Zo beperken we de stilstand voor de klant tot een absoluut minimum. Met ons grote en compleet uitgeruste magazijn zijn we in staat onderdelen snel en gemakkelijk te leveren. Al deze zaken dragen bij aan een optimale service voor de klant."Bestel online onderdelen
LMB Roelofs OP FACEBOOK
Contacteer ons

LMB Roelofs
Dijkgraaf 15
6721 NJ Bennekom
Nederland
Tel.0031-(0)318-414694
Fax.0031-(0)318-418919
Email[email protected]
Websitewww.lmbroelofs.nl