Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Kort Mechanisatie BV Kort Mechanisatie BV
0031-(0)593-346251
www.kort.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

KORT Mechanisatie is Dealer van de maand oktober 2018

Welkom bij Kort Landbouwmechanisatie

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service.

KORT Landbouwmechanisatie is een veelzijdig landbouw mechanisatiebedrijf met vestigingen in Zwiggelte en Erica in provincie Drenthe en in Stadskanaal in provincie Groningen.

Toonaangevend op het gebied van landbouwmechanisatie levert KORT een compleet gamma aan nieuwe en gebruikte landbouwmachines, zoals tractoren en oogstmachines, industrie- en grondverzetmachines, zoals wheelloaders en mini-gravers, maar ook melkmachines en stalinrichting.

KORT Landbouwmechanisatie is het adres voor verkoop, verhuur, onderhoud en keuring van nieuwe en gebruikte landbouwmachines zoals tractoren, veldhakselaars, maaidorsers, hooibouwmachines, wheelloaders, mini-gravers, heftrucks, alsmede het adres voor al uw nieuwe onderdelen.

Enkele van onze sterke merken

Bekijk hier al onze producten op onze website.
Precisielandbouw

KORT is een modern vooruitstrevend bedrijf dat voorop loopt op het gebied van precisielandbouw. Vind hier alles over GPS, precisielandbouw en het werken met drones. Kunt u iets niet vinden of wilt u meer weten over dit onderwerp? Bel dan met Jarno Hofsteenge, onze GPS-Coordinator 06-21712984

Bekijk onze afdeling precisielandbouw.
Service & Werkplaats

KORT heeft in alle vestigingen de beschikking over moderne werkplaatsen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden nog regelmatig bijgeschoold. Wij beschikken over o.a. gecertificeerde COM/VCA- keurmeesters, gecertificeerde STEK- keurmeesters, inbouwmonteurs van airco-installaties en gecertificeerde SKL keurmeesters voor uw gewasbeschermingsapparatuur en uw tractoren. Vanzelfsprekend beschikken we ook over goed uitgeruste servicewagens, waarmee wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn om een storing te verhelpen.


Trekkerkeuringsstation
Als specialist in landbouwtechniek beschikt KORT Landbouwmechanisatie over een gecertificeerd Trekkerkeuringsstation. Dit door BP ontwikkelde concept staat garant voor grondige en vakkundige technische inspecties. De keuringen vinden plaats onder toezicht van het onafhankelijke keuringsinstituut IMAG-DLO, op basis van specialistische know-how en met behulp van geavanceerde inspectie-apparatuur. Het KORT Trekkerkeuringsstation is een onafhankelijk keuringsstation, u bent er welkom met elk merk trekker. Trekkers kunnen hier gecontroleerd worden op de meest uiteenlopende punten, zoals: motorvermogen, brandstofverbruik, electrische systemen, hydraulische systemen en de werkelijke hefkracht. Ook veiligheidspunten zoals stuurinrichting, remmen, verlichting en banden worden volgens de wettelijke eisen getest en gekeurd.

De voordelen van grondige en frequente inspecties zijn:

  • hogere bedrijfszekerheid;
  • besparing op onderhouds- en brandstofkosten;
  • langere levensduur, lagere afschrijving;
  • hogere inruilprijs.

COM-VCA Keuringsbedrijf - Waarborg voor veiligheid !
Vanuit de ARBO-wet zijn werkgevers verantwoordelijk voor veiligheid, gezondheid en welzijn van hun personeel. Zij zijn hierdoor verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van hun materieel. Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat het materieel waar zij mee werken veilig is. Het is de taak van de werkgever om dit aan te tonen. Werkgevers krijgen in toenemende mate de verantwoordelijkheid toegeschoven voor ongevallen waarbij technische voorzieningen een rol spelen. Op verzoek van de arbeidsinspectie dient de werkgever aan te tonen dat deze al het mogelijke heeft gedaan om de veiligheid van het aanwezige materieel te waarborgen. Een officieel keuringsrapport van een COM-VCA keuringsbedrijf is in dit geval de beste vrijwaring.

KORT is gecertificeerd COM keuringsbedrijf en is hierdoor in staat om nagenoeg al uw landbouwmachines te keuren:

  • Tractoren;
  • Landbouwmachines;
  • Tuin en park machines;
  • Grondverzetmachines;
  • Heftrucks;
  • Elektrische gereedschappen.

Grondverzet
Bekijk onze afdeling grondverzet.
Melktechniek

KORT Melktechniek is een modern bedrijf binnen de KORT groep, dat zich toelegt op de verkoop en het onderhoud van DeLaval melkinstallaties, melkrobots en gebruiksartikelen voor de veehouder.

Bovendien installeert KORT Melktechniek Spinder stalinrichting. KORT Melktechniek is sinds november 2013 gevestigd in Beilen aan de A28 en heeft 15 medewerkers.

Bekijk onze afdeling melktechniek.
MechaShop

Mechashop is het online onderdelenmagazijn op het gebied van landbouwmechanisatie.

Een webshop vol landbouw onderdelen en gereedschappen. Naast onder meer filters, lagers, verlichting, verf, bevestingsmaterialen en gereedschap, levert Mechashop ook onderdelen voor onderhoud van tractoren en landbouwmachines.

U vindt hier onder meer ook gereedschappen, bevestigingsmaterialen, werkkleding, PBM's en speelgoed.

Mechashop is het adres voor bedrijf en particulier !

KORT MECHANISATIE OP FACEBOOK
Contacteer onsKort Mechanisatie BV
Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
Nederland
Tel.0031-(0)593-346251
Fax.0031-(0)593-346368
Emailinfo@kort.nl
Websitewww.kort.nl