Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Klaas Hofstede en Zn. Klaas Hofstede en Zn.
0031-(0)522-461430
www.hofstedelmb.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

LMB Hofstede en Zn. is Dealer van de maand februari 2018

WELKOM BIJ LMB Hofstede & Zn.

LMB Hofstede is een modern landbouwmechanisatiebedrijf gevestigd aan de Schuthekkeweg te Staphorst - Nederland. Jan en Albert Hofstede zijn de huidige generatie die, nadat het bedrijf al meer dan 50 jaar bestaat, het bedrijf momenteel runnen.

Naast onderhoud en het leveren van hoofdzakelijk John Deere tractoren en landbouwmachines, kunt u bij LMB Hofstede ook terecht voor een compleet assortiment van gebruikte tractoren, gereedschappen en hulpmiddelen voor op uw bedrijf, zoals mestmixers, sneeuwschuiven, voerschuiven, weideslepen, grondbakken, pelikaanbakken, puinbakken, balenklemmen, palletborden en vorken, veegmachines, etc… Dit alles passend aan tractoren, verreikers en heftrucks.

Bent u op zoek naar iets anders en kunt u het niet vinden op onze website, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, wij staan u immers graag te woord !

"Betrouwbaarheid is onze kracht", lees interview in "Trots Op"

Het internet is voor Mechanisatiebedrijf Klaas Hofstede & Zonen uit Staphorst onmisbaar geworden. De machines gaan vanaf de Schuthekkeweg tot ver over de grens. Sinds kort wordt zelfs aan een mechanisatiebedrijf in Canada geleverd. "We zijn heel actief in de markt en spelen daar snel op in. Doe je dat niet? Dan raak je achterop", betoogt Albert Hofstede. Samen met zijn broer Jan runt hij het nog steeds groeiende bedrijf. "Wij denken vaak in eenvoud", geeft Albert aan. "En staan volledig achter onze producten."

Lees het volledige interview hier.>
Onze merken
Mechanisatie

Naast onderhoud en het leveren van hoofdzakelijk John Deere tractoren en landbouwmachines, kunt u bij LMB Hofstede ook terecht voor een compleet assortiment van gebruikte tractoren, gereedschappen en hulpmiddelen voor op uw bedrijf.

Bekijk onze landbouw occasions>
Hofstede Machines - Import

LMB Hofstede importeert ook onder eigen naam "Hofstede" mestmixers, sneeuwschuiven, voerschuiven, weideslepen, grondbakken, pelikaanbakken, puinbakken, balenklemmen, palletborden en vorken, veegmachines, etc… Dit alles passend aan tractoren, verreikers en heftrucks.

Bekijk ons assortiment Hofstede machines>
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Contacteer ons

LMB Hofstede & Zn.
Schuthekkeweg 2
7951 KZ
Staphorst
Nederland
Tel:0031-(0)522-461430
Fax:0031-(0)522-463611
Email:info@hofstedelmb.nl
Website:www.hofstedelmb.nl