Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand LMB den Otter B.V. LMB den Otter B.V.
0031-(0)418-642358
www.lmbdenotter.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

LMB Den Otter is Dealer van de maand mei 2021

LMB Den Otter BV, betrokken en ervaren

LMB Den Otter BV is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, dankzij hun kennis van zaken en met een nuchtere en professionele houding bieden zij uitstekend advies en service. Zo bestond het familiebedrijf in maart 2011 dan ook alweer 10 jaar !

De drie gebroeders Den Otter zijn vanaf jonge leeftijd al bekend met alles wat gerelateerd is aan het boerenland. Deze voorliefde voor de natuur, de landbouw en veeteelt, leidde bij hen tot activiteiten op het gebied van landbouwmachines.

In de loop der jaren hebben zij hun kennis en expertise ontwikkeld, wat momenteel weer overgedragen wordt op een volgende generatie.

Voor wat betreft aanbod in landbouw machines biedt LMB Den Otter BV altijd een volledig en up-to-date assortiment. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat zij officieel dealer zijn van John Deere.

Daarnaast heeft de overgang naar het nieuwe pand in maart 2011 ertoe geleid dat zowel de showroom als werkplaats zijn uitgebreid. Zodoende komt het assortiment nu nog beter tot zijn recht en kunnen reparaties nu nog sneller verholpen worden.

Onze merken

Zoals wij bekend zijn geworden in de markt door onze ervaring, bieden wij ook alleen erkende topmerken aan op het gebied van landbouwmechanisatie. Dit houdt in dat wij tijdig ons assortiment kunnen aanpassen door het hanteren van meerdere merken en vrijwel altijd kunnen inspelen op de steeds veranderende markt en vraag.

Als officieel dealer van John Deere zijn wij bereid om op korte termijn onderdelen te leveren op dit gebied en biedt dit ons de mogelijkheden extra service te verlenen voor John Deere machines.

Zowel voor tractoren als machines en onderdelen voor alle merken kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen indien u vragen heeft of een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom aan de Viaductweg 2 te Bruchem.


Bekijk ons complete verkoopprogramma
Service

LMB Den Otter BV biedt door de uitgebreide werkplaats een uitstekende service. Wij hechten namelijk veel waarde aan het onderhoud van de machines. Door tijdig een onderhoudsbeurt in te plannen, worden grotere reparaties vermeden.

Zo kunt u bij ons terecht voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor elk soort machine en elk merk, maar ook voor reparaties op locatie kunt u ons bereiken. Snel en voorbereid zijn wij op elk gewenst moment beschikbaar om op locatie de betreffende machines te repareren.

Uiteraard gaan wij ook met onze tijd mee en maken we gebruik van innovatieve apparatuur om de machines goed te kunnen testen.

Zo hebben wij een eigen testcentrum voor tractoren welke geheel uitgerust is met de meest moderne apparatuur. Daarnaast hanteren wij een uitgebreide airco-service waarvoor wij alle benodigde certificeringen voor bezitten.

Volg ons op Facebook
Contacteer ons

LMB Den Otter BV
Viaductweg 2
5314 LK Bruchem
Nederland
Tel:0031-(0)418-642358
Fax:0031-(0)418-642326
Email:[email protected]
Website:www.lmbdenotter.nl