Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand L.M.B. Van Der Laan L.M.B. Van Der Laan
0031-(0)517-412665
www.lmbvdlaan.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

LMB Van der Laan is Dealer van de maand april 2018

MECHANISATIEBEDRIJF VAN DER LAAN

Het ontstaan van Mechanisatiebedrijf Van der Laan gaat terug naar het jaar 1930.

Begonnen als Smederij in het dorp Midlum, waar in de jaren zestig nog ongeveer 300 paarden op beslag waren, uitgegroeid naar een volwaardig landbouwmechanisatie en constructiebedrijf. Door het steeds groter wordende klantenbestand en daardoor uitbreiding in monteurs en verkoper, en mede door alsmaar groter wordende machines, werd de de huidige lokatie te klein.

Doordat uitbreiding ter plaatse niet mogelijk was, zijn wij in 2006 begonnen met de plannen voor nieuwbouw, en na 2 jaar (juni 2008) zijn wij verhuisd naar onze nieuwe lokatie op de Edisonstraat 7 in Harlingen. In het jaar 1977 verwierf ons bedrijf als eerste in Nederland het dealerschap van Volvo BM tractoren. Na de fusie van Volvo BM met Valmet in 1982 werd een compleet nieuwe trekkerlijn geboren, met uiteraard de naam Volvo BM Valmet. De befaamde Scandinavische kwaliteit bleef gehandhaafd waardoor wij nog steeds trots zijn op dit trekkermerk, dat tegenwoordig de naam Valtra draagt.

Voor nieuwe producten hebben wij in de loop der jaren diverse dealerschappen verworven. Hierdoor ontstaat een steeds wisselende voorraad aan gebruikte machines voor zowel de weide als de akkerbouw. Tevens zijn wij specialist in precisie GPS van het merk RAVEN. In onze modern uitgeruste werkplaats met geschoolde monteurs zijn wij in staat om naast de verkoop ook een goede nazorg te leveren, wat minstens zo belangrijk is. Ook op constructief gebied heeft L.M.B. Van der Laan zijn sporen verdiend. Diverse wensen van de klant zijn door ons verwezenlijkt.

Heeft u vragen of wilt u informatie over bepaalde machines, klik dan op “contact” in het menu en stuur vrijblijvend uw e-mail of bel ons, wij zijn u graag van dienst.

Onze merken
WERKPLAATS EN ONDERDELEN
Werkplaats

In onze modern uitgeruste werkplaats zijn wij in staat alle voorkomende machines in de landbouw, te onderhouden en/of te repareren. Indien nodig voeren wij reparaties uit op locatie, met één van onze compleet uitgeruste servicewagens.

Onze storingsdienst is buiten de normale werktijden bereikbaar op het vaste telefoonnummer waardoor wij u ook in deze periode van dienst kunnen zijn. Verdere activiteiten van onze werkplaats zijn o.a. het uitvoeren van keuringen aan machines, heftrucks en tractoren, en het persen van alle mogelijke hydrauliek slangen.

Mocht u twijfels hebben over het vermogen van uw tractor, dan kunt u deze bij ons laten testen. Met onze 600 pk vermogenstester incl. uitgebreide databank zijn wij in staat alle merken en typen tractoren te testen op vermogen en koppel.

Onze monteurs worden regelmatig geschoold, waardoor de kennis van de steeds moderner wordende machines op peil kan blijven, en zij u hierdoor zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.


Onderdelen

In ons magazijn hebben wij een groot aantal onderdelen voorradig, zodat wij uw machine’s bij een storing of defect, zo spoedig mogelijk gerepareerd kunnen krijgen.

Voor de Valtra tractoren worden uitsluitend originele Agco onderdelen gebruikt, waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Tevens hebben wij met Kramp een partner overeenkomst, dit houd in dat bedrijven online hun bestellingen kunnen plaatsen op de Kramp webshop en deze de volgende dag bij ons kunnen afhalen, of tegen een vergoeding direct op hun eigen bedrijf kunnen laten bezorgen. Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij staan immers graag voor u klaar !

GPS

Mechanisatiebedrijf Van der Laan is dealer van SBG Precision Farming GPS-systemen.

SBG heet vanaf heden Raven Europe. Sinds de overname in 2014 door het Amerikaanse Raven Precision, gevestigd in Sioux Falls, South Dakota, US, is deze naamsverandering in gang gezet. Vanaf Augustus 2017 is de integratie zover dat SBG Precision Farming over is gegaan naar Raven Europe. De naam is veranderd, wie zij zijn en wat zij doen is nog altijd hetzelfde.

Volg ons op Facebook
Contacteer ons

Mechanisatiebedrijf Van der Laan
Edisonstraat 7
8861 NA Harlingen
Friesland
Nederland
Tel:0031-(0)517-412665
Fax:0031-(0)517-412044
Email:info@lmbvdlaan.nl
Website:www.lmbvdlaan.nl