Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Martien Visser Mechanisatie Martien Visser Mechanisatie
0031-(0)513-417131
www.martienvisser.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Martien Visser Mechanisatie is Dealer van de maand september 2020

Martien Visser Mechanisatie

We zijn in 1997 in Joure begonnen met verkoop, reparatie en onderhoud van tractoren en landbouwwerktuigen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot specialist op dit gebied. Ons succes is het resultaat van onze kernwaarden: klant- en service-gerichtheid, innovatie, expertise en kennis.


Exclusieve dealer Friesland

Bent u op zoek naar een nieuwe tractor of een landbouwwerktuig? Wij vertegenwoordigen exclusief diverse A-merken, waaronder Fendt, JCB, Lely en Pöttinger. Ook voor occasions en het huren van een tractor kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit een ruime voorraad tractoren.


Reparatie en onderhoud alle merken

Of u nu bij ons in de werkplaats komt of onze servicewagen komt bij u op locatie, wij verzekeren u dat u en uw machine onze volledige aandacht krijgen. Van de eerste vraag tot de reparatie, en als u dat wilt, daarna voor onderhoud.

U kunt rekenen op:
 • ervaren en goed opgeleide monteurs;
 • op maat gemaakte slangen, nippels en koppelingen;
 • een ruime werkplaats met moderne apparatuur;
 • een goeduitgeruste servicewagen voor reparatie op locatie;
 • een ruime voorraad onderdelen;
Onze merken
JCB landbouwvoertuigen

Zoekt u een minishovel of verreiker om uw werk sneller en beter uit te voeren? Naar welk type (land)bouwvoertuig u ook zoekt, de producten van JCB zijn altijd betrouwbaar. De kwaliteit en de innovatieve aard van deze machines passen bij Martien Visser Mechanisatie.


Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

JCB is een internationaal bedrijf dat haar sporen heeft verdiend. Als Friese dealer leveren we deze kwaliteitsmachines aan diverse sectoren van land- en tuinbouwbedrijven tot overheden en loonbedrijven. Kom gerust langs in Joure voor een proefrit!

U bent bij ons aan het juiste adres voor JCB landbouwwerktuigen, of het nu gaat om

 • verkoop;
 • verhuur/lease;
 • occasions;
 • reparatie;
 • onderhoud;
 • onderdelen.
Service

Snelle reparatie op locatie

Onze service-afdeling zorgt er voor dat u altijd snel verder kunt in geval van een storing of calamiteit. De continuïteit van uw werkzaamheden staat centraal. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs over de beste kennis en vaardigheden beschikken om hun taak zo goed mogelijk uit te voeren.

Bel bij storing +31-(0)513-417131 of na openingstijden het storingsnummer: (0)6-20130781

Bij Martien Visser Mechanisatie kunt u rekenen op:

 • kennis van zaken;
 • een snelle oplossing;
 • de beschikking over onderdelen;
 • een modern uitgeruste werkplaats én servicewagens;


Reparatie en onderhoud alle merken tractoren

U wilt als ondernemer geen oponthoud of stilstand. Goede service en onderhoud staan daarom centraal bij Martien Visser Mechanisatie.

We voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voor alle merken tractoren en landbouwwerktuigen. Deze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde monteurs, die zorgen voor een snelle beschikbaarheid van uw machine. Martien Visser is gespecialiseerd in: Fendt, Lely, JCB en Pottinger.


Tijdig onderhoud

Goed onderhoud bespaart een hoop moeite en kosten op de lange termijn en verlengt de levensduur van uw tractor of machine. We hebben bovendien de beschikking over eersteklas onderdelen, ongeacht het merk.

Gaat er onverhoopt toch iets mis ? Met onze servicewagens repareren we zo nodig op locatie, maar u bent natuurlijk van harte welkom bij onze werkplaats in Joure.

Een echte vent rijdt met Fendt !
Martien Visser Mechanisatie op Facebook
Contacteer ons

Martien Visser Mechanisatie
Produksjewei 7
8501 XD Joure
Nederland
Tel.0031-(0)513-417131
Fax.0031-(0)513-418431
Email[email protected]
Websitewww.martienvisser.nl