Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand LMB de Bruin LMB de Bruin
0031-(0)172-615100
www.lmbdebruin.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

LMB De Bruin is Dealer van de maand januari 2022

De Bruin Bodegraven

In 1960 heeft J.L. de Bruin de smederij van gebroeders Bos in de Kerkstraat te Bodegraven overgenomen. Hier werd voornamelijk het oude smidse ambacht van paarden beslaan uitgevoerd, tevens werden openhaarden en kachels gerepareerd.

Vanaf 1960 is de mechanisatie in de landbouw enorm toegenomen. Jan de Bruin is hier toen snel op ingehaakt en heeft zich vanaf dat moment geheel gericht op de veehouderij sector.

Inmiddels groeide het bedrijf zo snel dat de drie locatie's in de Kerkstraat van Bodegraven te klein waren. In 1979 wordt dan ook een nieuwe locatie aan de Dammekant te Bodegraven in gebruik genomen met een enorme grote werkplaats, opslagruimte, magazijn en showroom.

Op 1 januari 1994 worden de activiteiten van een collega dealer overgenomen. Dezelfde merken tractoren en machines werden door ons ook al verkocht, alleen het rayon werd iets groter en het personeelsbestand breide uit met 4 personen.

Begin 1997 is het rayon melkmachines uitgebreid. Er zijn nu ongeveer 5 medewerkers continue werkzaam in de melkwinning en stalinrichting en wij beschikken over een eigen volledig opgeleide VMS melkrobot monteur. Het totaal aantal medewerkers bedraagt op dit moment ca. 24 personen.

Landbouw

LMB de Bruin BV is een van grootste dealers van Massey Ferguson in Nederland en is specialist op het gebied van Loonwerk- en veehouderijmachines. LMB de Bruin BV is een ( 4 sterren ) Key dealer van Massey Ferguson voor de regio West- en Midden Nederland. Massey Ferguson investeert fors in productontwikkeling. Dat komt tot uiting in alle series die ze de laatste jaren op de markt heeft gebracht. Binnen het segment 'landbouwtrekkers' biedt Massey Ferguson met de Dyna-4, Dyna-6 en traploze Dyna-VT zeer geavanceerde transmissies.

Op het gebied van motormanagement, brandstofbesparing, bedieningsgemak en rijcomfort loopt Massey Ferguson voorop met nieuwe ontwikkelingen. Kenmerkend aan Massey Ferguson is het zeer brede assortiment, wat varieert van gazonmaaiers en tuinrekkers voor semi-professionele toepassingen tot aan zware trekkers van meer dan 300 pk. Er is een breed scala aan modellen en uitvoeringen waarbij maatwerk geleverd kan worden.

Daarnaast zijn wij dealer van een groot aantal vooruitstrevende merken, zoals voermachines van Trioliet en Schouten, hooibouwmachines van Massey Ferguson, Krone en Vicon, persen van Lely / Welger, mestverwerkingmachines van Schouten, Jako en de EYS mestseparator, compacte knikladers van Thaler en Kramer, shovels en verreikers van JCB, Quads en Rangers van Polaris en kipwagens van Beco en Mulder.

Verders hebben wij een grote variatie aan veehouderijmachines, waaronder mestmixers, mestpompen, voerschijven, balenklemmen, balenwagens, kippers, veewagens, greppelfrezen, aggregaten, schepbaken, baggerspuiten, slootreinigers, weideslepen, klepelmaaiers, enz.

Kom naar onze showroom om diverse producten te bekijken en vraag ons vrijblijvend voor een offerte.


Melkwinning & Stalinrichting

Melk is een belangrijk levensmiddel. Om kwaliteitsmelk te kunnen produceren heeft u een toegewijde partner nodig die betrokken is en uw passie deelt voor de zuivel. Bij DeLaval leggen wij ons toe op het leveren van oplossingen, kennis, service en ervaring waardoor onze klanten in staat gesteld worden volledige controle te krijgen over hun bedrijfsactiviteiten. Of het nu koeien, buffels, schapen of geiten zijn die gemolken moeten worden, DeLaval melkmachines biedt u diverse oplossingen zoals VMS-Melkrobot, draaimelkstal, visgraatmelkstal, parrallel melkstal, tandem melkstal en midi-line melkstal.

Daarnaast is LMB de Bruin BV dealer van Royal De Boer, Beerepoot, Spinder, Cowhouse en Swaving stalinrichting, Verveake afsluitgordijn, Snel koematrassen, Scareb elektrisch aangedreven roosterwals, Mezutec waterbehandelingssystemen, Dedden opdrijfhekken, Henken klauwbehandelboxen, Agrilight verlichtingsystemen, Lokoled ledverlichting, Buschmann mestmixers en pompen, Nijborg silo's en vijzels.

Tuin & Parkmachines

LMB de Bruin B.V. heeft een uitgebreid leveringsprogramma van tuin en parkmachines, zoals;

Massey Ferguson gazonmaaier en zitmaaiers, Stiga gazon en zitmaaiers, kettingzagen, motor en accu bosmaaiers, Jonsered kettingzagen en bosmaaiers, Polaris quads en rangers, maar ook Karcher hogedrukreinigers (koud of warm), schrob-zuigmachines, stofzuigers, veegmachines en stoomreinigers.

De Bruin Bodegraven op Facebook
Contacteer onsDe Bruin Bodegraven
Dammekant 115
2411 CC Bodegraven
Nederland
Tel.0031-(0)172-615100
Email[email protected]
Websitewww.lmbdebruin.nl