Mechanisatiebedrijf Roeleveld-Bos B.V. is Dealer van de maand december 2019

ROELEVELD-BOS B.V.

Welkom op de pagina van Roeleveld-Bos BV

Wij zijn een mechanisatiebedrijf en VA-Keur VCA keurings-bedrijf dat gevestigd is in Mijdrecht ( tussen Utrecht en Amsterdam ). Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud, reparatie en keuring van landbouw tractoren en landbouwmachines voor loonbedrijven en melkveehouders. Daarbuiten zijn wij ook actief in diverse tractoren en machines voor groenbedrijven, hoveniers, maneges, gemeentes en overheden, aannemerij bouw en sloop, tuinbouw en grondverzet.

Ook leveren wij professionele reinigingsapparatuur van Karcher voor bijvoorbeeld de landbouw, bouwwereld, garagebedrijven enz. Informatie over ons leveringsprogramma kunt u op onze website vinden.

Wij zijn door HHC/DRS gecertificeerd VCA* voor ons veiligheidssysteem en volgens de VA-Keur richtlijn voor de keuringen.

Onze merken

Bekijk hier al onze producten op onze website.
VA-Keur / VCA Keuringsbedrijf

In de Arbo-wet is sinds 1998 een artikel opgenomen dat preventieve veiligheid bij machines en apparaten moet bewerkstellingen, de zogenaamde "Richtlijn Arbeidsmiddelen". Daarmee is het periodiek keuren van machines en apparaten wettelijk verplicht geworden.

  • Niet keuren is beboetbaar: Normbedrag € 900,- per machine of apparaat.
  • Verzekeringsmaatschappijen kunnen het ontbreken van een keuring aangrijpen om aansprakelijkheid af te wijzen.
  • Het meest belangrijke is dat u en uw personeel met aantoonbaar veilig materieel werken, wat de veiligheid van u en uw mensen uiteraard ten goede komt en ongevallen helpt te voorkomen.

Welke machines en apparaten moeten gekeurd worden?

De wet is hier heel duidelijk in: Alle machines en apparaten, die door slijtage als gevolg van gebruik minder veilig worden, moeten periodiek gekeurd worden. Dat zijn er dus heel veel. Bijvoorbeeld: Tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, heftrucks, tuin- en parkmachines, werkplaatsapparatuur en elektrisch gereedschap.

Roeleveld-Bos B.V. is bevoegd om al deze machines en gereedschappen voor u te keuren !

Tuin en Park machines

Voor de professional en particulier, hebben wij een uitgebreid assortiment Tuin en Park machines op voorraad. Zoals zitmaaiers, frontmaaiers, Zero-Turn maaiers, loopmaaiers (zowel elektrisch als met benzinemotor), klepelmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, motorslijpers, veegmachines, generatoren, hogedrukreinigers enz. Ook verkopen wij Aspen brandstoffen voor 2-takt en 4-takt motoren.

Ook zijn wij dealer van de MIC werktuigdragers van Karcher, de MIC26, MIC34, MIC50 en MIC84, geschikt voor gemeentes en groenbedrijven, welke het hele jaar rond inzetbaar moeten zijn, voor bijvoorbeeld onkruidbestrijding, maaiwerk en winterdienst.

Zie onze website voor meer informatie !

Volg ons op Facebook
Contacteer ons

Mechanisatiebedrijf Roeleveld-Bos B.V.
Tienboerenweg 15a
3641 RA
Mijdrecht
Nederland
Tel:0031-(0)297-569194
Fax:0031-(0)297-568255
Email:info@roeleveld-mech.nl
Website:www.roeleveld-mech.nl