MetalFach

MetalFach

Metal-Fach Machines, als het op kwaliteit aankomt, voor een gunstige prijs !

Metal-Fach is een toonaangevend bedrijf in Oost-Europa, één van de marktleiders in de productie van
landbouwmachines. De hoofd-vestiging bevind zich +/- 5 km van de Russische grensplaats Sokolka.

Sinds 2002 is Metal-Fach uitgegroeit tot een 16 Ha groot fabrieksterrein en heeft sinds 2010 een geautomatiseerde lakhal van 3200 M2. Met ruim 800 werknemers en een zeer modern machine park,
is Metal-Fach in staat om zeer duurzame en kwalitatief goede machines te ontwikkelen, te bouwen en wereldwijd te verkopen.

Wij als Metal-Fach machines zijn exclusief importeur voor Nederland, onze website www.metalfach-machines.nl biedt u een globaal overzicht van diverse machines. Voor extra aanvullende informatie, foto's of video's kunt u doorklikken naar www.metalfach.com.pl ( zie Engels en Duits talige versies ).

Al onze machines hebben één jaar fabrieks-garantie en een sublieme afwikkeling van eventuele gebreken, mits deze machines via de officiele importeur zijn verkocht.

Dealers gezocht !!

TLT-AALTEN is al ruim 4 jaar importeur van deze complete lijn Metal-Fach machines.

Via deze mailing laten wij u weten, dat wij op zoek zijn naar dealers en/of handelaren die onze Metal-Fach machines willen verkopen samen met de daarbij horende service aan eindgebruikers. Wij hebben momenteel een Kruk-740 schijvencultivator als "DEMO" ingezet, die nu zijn ronde maakt in Nederland en welke een bijzondere indruk achterlaat bij de gebruiker(s).

Alle Metal-Fach machines kenmerken zich door een zeer robuste en degelijke machinebouw, zeer strak in de lak, en in veel gevallen zijn deze machines ook nog eens... een stuk goedkoper in prijs !

Indien wij uw interesse hebben opgewekt en naar aanleiding hiervan u meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen, wij staan u immers graag te woord...

Wij vragen u beleefd aan het einde van dit bericht, om toch snel eens eventjes te kijken op onze website, voor een globaal overzicht van deze mooie en professionele machines.

Bekijk alle machines van MetalFach

MetalFach

Contactpersoon:
Tjerk Luiten

Metal-Fach Machines
Sondernweg 10
7122 LJ Aalten
Nederland

Mobiel: 0031-(0)6-55868470
Website: www.tltaalten.nl
Website: www.metalfach-machines.nl