Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Gebr. Ezendam B.V. Gebr. Ezendam B.V.
0031-(0)74-2670635
www.ezendam.info


Laatst geplaatste video Alle video's

Gebr. Ezendam BV is Dealer van de maand juni 2017

Welkom bij Gebr. Ezendam

Gebr. Ezendam BV heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van landbouwmechanisatie en heeft van vele vooraanstaande merken een dealerschap verkregen. Gebr. Ezendam BV verkoopt en onderhoudt al meer dan 30 jaar Fendt en Valtra tractoren. Door de directe lijnen bij de inkoop zijn ze in staat om nieuwe tractoren aan te bieden voor de scherpste prijzen.

Doordat Gebr. Ezendam BV over een ervaren en professioneel team van verkopers en monteurs beschikt, is Gebr. Ezendam BV als beste in staat zich in te zetten voor het werkend materieel van de klant.

Verders heeft Gebr. Ezendam BV een nauw samenwerkingsverband met My Partspartner. Via My Partspartner kunt u als klant gebruik maken van het grootste magazijn voor technische onderdelen in Europa. Zo kan Gebr. Ezendam BV u nog beter en sneller van dienst zijn.

Divisie 1: Landbouwmechanisatie

Gebr. Ezendam BV heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van landbouwmechanisatie. Zij zijn dealer van veel gerenommeerde merken. Gebr. Ezendam BV verkoopt en onderhoudt al meer dan 30 jaar Fendt en Valtra tractoren. Door de directe lijnen bij de inkoop zijn ze in staat om nieuwe tractoren aan te bieden voor de scherpste prijzen.

Voor meer informatie omtrent onze merken, GPS en voorraad van gebruikte tractoren en machines, verwijzen wij u graag naar onze website.

Meer over landbouwmechanisatie
Divisie 2: Kwekerij Machines

Sinds 1999 is Gebr. Ezendam BV actief met de ontwikkeling en de productie van kwekerijmachines. Sinds die tijd heeft Gebr. Ezendam BV met het merk “Globus” internationale bekendheid verkregen.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verhogen en verlengen van standaard tractoren om een hogere bodemvrijheid te verkrijgen. Zie onze website voor meer informatie m.b.t. onze “specialisatie”.

Meer over kwekerij machines
Divisie 3: Veehouderij Techniek

Gebr. Ezendam BV heeft veel kennis en ervaring op het gebied van veehouderijtechniek, zoals melkinstallaties, melkrobots, stalinrichting, ventilatiesystemen, voergangoversteek en mestscheiding.

Gebr. Ezendam BV is dealer van GEA Farm Technologies en verkoopt en onderhoudt WestfaliaSurge melktechniek en Royal de Boer stalinrichtingen. Zie onze website voor meer informatie.

Meer over veehouderij techniek
Volgt u ons al op Facebook?
Gebr. Ezendam op RTL7
Bekijk ons youtube kanaal
Contacteer ons

Gebr. Ezendam Mechanisatiecentrum
Oonksweg 35
7622 AW Borne
Nederland
Tel:0031-(0)74-2670635
Fax:0031-(0)74-2669197
Email:info@ezendam.info
Website:www.ezendam.info